8 Temmuz 2013 Pazartesi

Neden Pilsan Oyuncak ?

Pilsan akülü arabaların yüzde yüze yakınının Türkiye’ de üretildiğini biliyor muydunuz? Pilsan plastik oyuncaklar sektöründe de Türkiye’ nin en büyük üreticisidir. 500’den fazla ürün çeşitliliği ile dünya sıralamasında ciddi bir konuma sahiptir.
Konumuza dönecek olursak; size neden Pilsan akülü araba almanız gerektiği ile alakalı bilgiler vermeye çalışacağız.
Ülkemizde satılan ve markası Pilsan olmayan ürünlerin yüzde doksana yakın bir oranı uzak doğudan gelmektedir. Çok şiddetli rekabetin olduğu uzak doğuda ürünlerin kalitesini de tahmin etmek zor değil. İkinci hatta üçüncü sınıf ham maddeden üretilen ürünlerdir. Yeterli teknik kalite kontrolünden geçmeyen bu tür ürünlerde birçok teknik problem oluşabileceği gibi kullanılan plastik kalitesinin düşük olması nedeni ile de hem çarpmalara vs. karşı mukavemeti düşüktür hem de temas nedeni ile sağlığı tehdit eder.
Ancak hiçbir Pilsan ürününde “hurda” ikinci sınıf plastik kullanılmaz. Yüksek dayanımlı Avrupa standartlarına uygun birinci sınıf malzeme kullanılır. Bu da yetmez ve birçok kalite kontrol mekanizmasından geçer.
Peki bunlar Pilsan akülü araba almak için yeterli midir? “Hayır” diyorsanız söyleyecek birkaç sözümüz daha var. Hangi akülü araba markasının Türkiye’ de dörtyüzün üzerinde servisi bulunmakta? Pilsan alışverişinizi yaptıktan sonra da sizi unutmaz. Yaşayabileceğiniz teknik sorunlara karşı anında müdahale eder ve dörtyüz servis vasıtası ile tüketicilerin mağdur olmasını engeller.
Önemli bir husus daha; Pilsan satıştan yıllar sonra dahi size yedek parça desteği sunar. Örnek verecek olursak Türkiye’nin dört bir yanında akülü arabaları ticari olarak kullanan (Lunaparklarda vs. kiralama) kişi ya da firmalar acaba neden hep Pilsan markasını tercih eder. Çünkü onlar bu konunun uzmanıdır ve en iyi kaliteyi en sağlam ürünü nerden alacaklarını iyi bilirler.
Pilsan aynı zamanda en fazla çeşitliliği ve modeli de sunan markadır. Pilsan Fantastik, Pilsan Apache, Pilsan Prenses, Pilsan Black Thunder, Pilsan Wild Cat, Pilsan Hunter, Pilsan Spring, Pilsan Roket, Pilsan Atılgan, Pilsan Lady, Pilsan Atmaca, Pilsan Scorpion, Pilsan Matrix, Pilsan Sonic  ve bunlar gibi birçok  modeli görmeden akülü araba alırsanız hata yapabilirsiniz. Pilsan babadan oğula bırakılacak ürünler üretir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder