14 Ağustos 2013 Çarşamba

Pilsan Akülü Traktör



Pilsan Oyuncak, 1940′lı yıllarda kurulan o dönemin en popüler oyuncakları olan kurşun askerler ve insan figürlerini üreten, Türkiye’nin sadece oyuncak alanında değil , genel olarak en eski sanayi kuruluşlarından biridir. Başta Akülü arabalar ve plastik kaydırak ve salıncak gibi ana kategorilerde olmak üzere ürettiği oyuncakları ve bebek gereçlerini 57 ülkeye ihraç eden Pilsan , Türkiye’nin oyuncak sektöründeki gurur şirketlerinin başında gelmektedir.

Pilsan denince akla ilk gelen şey tabi ki Pilsan Akülü Arabalar ve Plastik bahçe oyuncaklarıdır. Sağlamlığı ve yüksek teknik özellikleri ile sadece Türkiye de değil dünyada da çocuklar için akülü arabalar sektöründe önemli bir firma haline gelen Pilsan’ ın akülü arabalarındaki en büyük 2 özellik, 1.si zaten uzman olduğu yüksek dayanıklı ,fakat hafif özel plastik malzemesi ve tabi sektörde öncü olduğu uzaktan kumandalı akülü arabalardır.

6V Akülü arabalar ve 12V akülü arabalar olmak üzere 2 farklı motor gücünde oyuncak akülü araba üreten Pilsan, bu şekilde hem dar bütçeli ailelere, hem de pahalı ama uzun yıllar kullanılabilecek akülü araba almayı düşünen aileler için ürünler geliştirmektedir. Pilsan, sadece akülü araba değil, çocuklar tarafından çok sevilen ve oldukça eğlenceli oyun saatleri geçirilen Pilsan akülü traktör ve Pilsan akülü motorlarıda ürünleri içerisine eklemiş ve bu alanda da çocuklar ve aileler tarafından takdir görmüştür.

Gerek yerli üretim olması, servis ve yedek parça sorununun olmaması.. Sağlam ve ekonomik olması nedeniyle çocuğunuz için akülü araba alırken Pilsan akülü araba ve Pilsan akülü motor modellerini özellikle incelemenizi tavsiye ederiz.

http://www.pilsanburada.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder